Samt killar befinner sig evig dragna kontra flickor saso ick kan lasas som nagon offentlig bok

Samt killar befinner sig evig dragna kontra flickor saso ick kan lasas som nagon offentlig bok

Begagnad saken dar inverterade handhjartans handrorelse for nagon manlig kille, odla ser n honom smalta som smor

# 11 Mysteriousness. Mysteriousness befinner si het. Blottlagga ick allting forsavit dig sjalv genas till nagon gosse enbart for att lamna avtryc pa honom snabbare, darfor at det inte kommer att funka.

# 12 Nar n stracker. Dessutom do mest respektabla killarna skulle hava marigt att fanga sina ogon bruten ett donna som visar sig f itu huden * av blunder *. Forsavit du vill infanga nagon gosse seende orga, titta blott lurat, strack ut dina armar i luften som du befinner si rastlos sam blotta enbart en andel fran din midriff.

# 13 Ditt kalufs. Ditt kalufs kan befinna nago av dina storsta tillgangar nar det galler att locka ett gosse. Leka tillsammans haret eller kugga handerna via det eller deplacera dina langa las a ett axel till saken da andra tillsamman dina ske darfor at blottstalla nacken nar du astadkommer ogonkontakt tillsamman ett kille.

# 14 rekvirera en mans forfrisknin. Det befinner sig ganska oemotstandligt forut nago kis att grepp ett biff flin ater nar han tittar nagon fager brutta bestalla ett killes drink samt bar det finemang.

# 15 munderin saso gor hans drombild flode. Nago bruten de saker sasom killar gillar sexiga sam attraktiva om en brud befinner sig hennes munderin, speciellt nar hon har gallande sig nagot sasom ick ar jatte- avslojar, skada anda gallande gransen att avsloja mycket! Begagnad nagot sasom verkar sasom att det kommer att glida av axlarna alternativ din anatomi, alternativ nagot saso avslojar e led av din troso sam n ser det magiska arbetet.

# 16 e forbindelse mellan dina brost. Astadkomme n bara ett vaska alternativt en vask tillsammans ett reslig band? Liga ditt vask emella dina byst och visa vaskan falla mot forsona sidan bruten din lekame. Det utfor att ni tittar hejdlost snyggare ut och sexigare ocksa!

# 17 Handhjartan kvar rummet. Befinner sig sexiga Mexikansk-flickor n en flickaktig tjej som alskar att kanka skyltar av hela rummet alternativ nar n snappar kungen bilder? Flera killar alskar flickor sasom beter sig gallande ett fin taktik.

# 18 Flying kisses. Flyga kyssar kan forefalla snobba nar det inte foljs av ett annan handlin. Andock det ser bestamt ut saso forsavit n skickar nagon flygande kyss av hela rummet samt skrynklar din snok och ler alternativt blinkar kungen killen.

# 19 Touchy flirta. Bege sig upp bakanfor killen och skjut armen emella hans armbage sam hans anatomi, samt donera honom en stota tillsamman din axel alternativ klamrar sig i armen.

# 20 Lasglasogon. Killar hittar tjejer sasom av och till bar kungen glasogon grymt sexiga. Det titta speciellt fager ut nar tjejen bar glasogon och bar hogt barr i ponnysvans alternativ bulle.

# 21 nago grupp tjejer. Om du vill snara ett kis i ogonen samtidigt saso du upptrader kungen dito metod tidrym, hang tillsamman nagon annan frande fran din alternativt med nago enhet itu dina flickvanner. Killar kan icke greppa ogonen av nago ansamling tjejer, i synnerhet nar du och dina kompisar blir upphetsade sam tjut alternativ kopplar varandras armans.

# 22 Nar n uppg “snalla”. Nar n promenerar forbi ett gosse eller bedj honom att ga til sidan, sag “rara” och folj opp det tillsammans ett tack tack vare ogonkontakt. Det verkar avslappet, skada det kommer annu handla att den killen vill bilda uppfatta dej battre eller atminstone instruera berora ditt benamning.

Samt n skulle definitivt bli imponerad av honom!

# 23 Ata nagonting. Killar gilla att det ar enormt sott nar nagon tjej ater nagot sasom isglas alternativt nago muffin. Det befinner sig fortfarande battre forsavitt du slapper fa foder samt klumpigt provar att torka bruten din skjorta. Samt det befinner sig sexigare ifall n ater nagot grandiost samt lange!