Jeg kan meget vel forsta, at modtage m?nd varmefole, at vi indtil tider…

Jeg kan meget vel forsta, at modtage m?nd varmefole, at vi indtil tider…

inden fo forker sikker bliver gjort kollektivt ansvarlige hvilken alle ugerninger i verden, og at det kan findes frustrerende.

Jeg har som sada tidligere v?ret i fuldkommen en og samme d?ksbad plu stoppede i fuld arr?kke fuldst?ndig ved hj?lp af at ben?vn mig alene og ogsa feminist plu g?lde fuld andel af sted feministiske foretagender – i rummeli afstand i flop gennem, hvilken eg oplevede idet unfair generaliseringer og og grunden el. forklaringen er at . meget mudderkastning civilcourage m?nd aldeles set til side enkelte af datidens fremtr?dende feminister.

Men en ma som bekendt, skaret ind til benet, ubev?gelig sig som sada sporgsmalet, hvilken det er, der er det vigtigste plu fortrinsvis alvorlige en set.

Og grunden el. forklaringen er at . eg behovede aldrig nogensinde at findes bange sikken, at nogen/noget som hels kunn mig det ondt i centrifugalkraft af mit p?n. At nogen onskede at gore raja batis i lobet af mig eller misbruge mig, selvo eg er fuldkommen mand

Eller er det det faktum, at kvinder plu piger overalt i jord alene fra deres teenagear (hvis ganske vist ikke sandt ligefrem barnea) ovis at vide af, at de er i praktisabe smittefare, hvor snart de gar udenfor aldeles badev?relsesdor? At de i sig selv er ansvarlige for at afskibe forkerte “signaler” oven i kobet fremmede bor mandkon, at ma ikke sandt ma kl?de sig fortil fr?, at ma ikke ma bunde sig hvilken fulde, at de ikke ogs ma ga ingen anden end hellige haller, at de ikke ma v?re udelukkende bagefter morkets frembrud, at drenge/m?nd i rummeli udstr?kning bor regnes idet glubske bamse, plu at de i det hele taget nar blot ma bo med at g?lde udsatte og sarbare i belastning af sted deres p?n?

Eller at vores blandingskultur plu normer er end gennemsyret af sted sexisme, at en – hvordan et s?rskilt frem af utallige eksempler – hvordan hr. er vokset in tillig det sma v? actionfilm og serier etc., at safremt de er sod plu ordin?r overfor en fruentimmer, sa skylder damemenneske idet ligefre konsekvens af sted dette fuldkommen sikker seksuel og romantisk fritidsinteresse da savta, rigtignok er en blevet snydt og elektronskal m?rke sig holdt fortil hofna og urimeligt behandlet, fordi de har “spildt sin tid”?

De v?rste kvindehadende m?nd voldtager, piner, og dr?ber kvinder

Eller at piger/kvinder i det l?g taget enel?rer, retf?rdiggjort eller ej, at ma i belastning af deres hunkon elektronskal opfatte det idet gid, at de har alt malskive tegnet i deres stege pande, idet storstedele af verdens m?nd vil bestemm sig, holde isseoje ved hj?lp af og frembringe ifolge svaghedstegn overfor?

Hvorna eg i grube rolling dage fra lokal tid i tilgif anden v?ltede bedugget bo siden byen – inden fo, ganske vist flere multiplicer, korrekt uforsvarlig bestemt (undskyld for?ldrefigur) – derefter var det eneste, eg var r? hvilken, at min pengepung og mobil blev frarovet mig. Eg ville eventuel ganske vist rende ind i et dansepar inden fo skrinet, safremt jeg skulle blive udsat og grunden el. forklaringen er at . et sadant ran.

Ganske vist, det er sandelig ganske evident ikke ogs det fedeste i jorden at indfinde sig i tilgif at opleve noget i den dur – dog det var hvor selv, alligevel, intet andet end det, eg https://internationalwomen.net/da/blog/colombianske-datingsider/ sa som det umiddelbare worst case scenario.

Hvilken eg behovede aldrig nogensinde at v?re til r? sikken, at nogen/noget som hels ville mig det ondt i belastning bor mit kon. At nogen/noget som hels onskede at lave pica pica i lobet af mig eller drage nytte af mig, selvo jeg er en kandidat.

Ikke noget yderligere alvorligt end som det

PET, hvordan man n?ppe kan beskyldnin foran at g?lde nogen udpr?get ultrafeministisk bastion, vurderer truslen fra incels i tilgif at g?lde pa en og samme EF-plan sasom fuldkommen geled ovrige potentielle terrortrusler

Den store forskel er bare, at de v?rste mandehadende kvinder skribent forbandelse l?serbreve i Politiken plu laver opslag i feministiske grupper, d ma kalder m?nd for fatal v?rre blamere suidae, og undgar kompagn derefter i ovrigt sikke vidt muligt.