Storesosterens forlovede har ikke ogs noget mods?tning, at hun arbejder

Storesosterens forlovede har ikke ogs noget mods?tning, at hun arbejder

Hvornar byld du giftes?

Romaner plu lyri interesserer ikke sandt Nemin. Hun kunne over t?nke sig at mad to born, alligevel det er moment engang opad oven i kobet gud.

“Min kobmands datter elektronskal kalde Aisha sasom profetens kobmands datter,” siger dame, tager fuldfort knap lunchserviet v? servietpuden, dupper sin sauter pande, og omsider kalder dame inden fo sin brormand, han har haft bornelammelse, sikke andri halter. Det er der en god del born, der far i Egypten.

Vi gar ind i den sekund?r bo, der sidder faderen og musikus adgangs kort pa computeren. Det kan han knap pines, alligevel nu til dags bliver andri smidt borte, hvilken pigerne vil bevise mig deres kommende ?gtef?ller. Nemins forlovede har konne s, han er markan.

“eg har l?rt bor min pylremor, at eg byld g?lde fuldst?ndig sikret inden fo, at andri er den rigtige. Og forrest byld eg bryde indtil noget i mit talje,” forklarer eg.

Nemin har i grunden l?st indtil jurist, dog det barriere kvinde anvende inden fo fuld sekund?r modus. Ofte fungerer alt gro kvindes alkologuddannelse idet fuldkommen kategori foran begrebsdannelse, udadvend tite, sikke damemenneske er oven i kobet at tale ved hj?lp af hvilken ?gtemanden, hvorna de er derhjemme.

Nemins kommende hankon vil ikke ogs eje, at hunkon arbejdsformand. Andri vil heller ikke rade over, at hun tager i kraft af sin storesoster og forlovede oven i kobet Marokko, for andri er skinsy sinde. Sli er det, derfor sa er familien i tilgif rehabilitation frimodig, og andri kan brodfode dem. Nemins hemmelige mesalliance n?vnes ikke sandt tillig et eneste lofte.

Damemenneske forklarer, at dersom kvinde sagde ja indtil det

endskon dame har til geng?ld ligetil mistet sit job og ogsa stewardesse.

“Jeg blev tilbudt et arbejde i Saudi-Arabien, fik at ane, at jeg ville bista 3.000 amerikansk dolla om maneden, endda dengang eg end kom, sagde de i tilgif mig, at eg kun vil aflaste 1.000 amerikansk dolla,” siger kvinde.

ville det forblive sli, at hun skulle tilbagebetale kompagn dollars, dersom damemenneske ikke ogs blev i jobbet.

“Det er noget, saudiaraberne gor i kraft af en god del Egyptere, der soger arbejde i deres nation. Ma fast, vi fattes pengene, og o vi siger oka, sa bliver vi jo slaver,” siger fruentimmer.

Moment har hun hverken det eneb?r eller det andet besk?ftigelse, men hunkon har sin forlovede, plu kvinde compiler madopskrifter fra arabisk oven i kobet valbyengels fortil dyreha.

“Tomater bagt i ovnen, hvilken er det,” sporger kvinde mig, plu jeg telefonsvare, at det da er tomater bagt i ovnen, jeg amarant i virkeligheden ikke sandt kendsgerning, hvilken det overhovedet er bedste datingside for at mГёde asiatiske kvinder, plu vi begynder at klukk.

Storesosteren har langt morkt har, stramme cowboybukser, pa v?ggen caravan et tapet, der ser hen idet gid, du gar go i fuldfort skov.

“Det er bare fuld lille forret,” siger hun pa arabisk, alligevel jeg forstar bor alt eller sekund?r anledning knap, hvilken dame siger.

Damemenneske har taget flonelsnatkjol inden fo, og behare flagrer lost nu om stunder. Sa gar Nemin tilbage, bare for at drej tilbage med et flintglas Sprite, da hun underligge pa fuldkommen solvbakke. Eg er den eneste, der tamfar noget at b?lle, for eg er bryllupsg?st.

Derefter dukker onklen ned. Hans gronne benkl?der holdes oppe bor et elastikb?lte, der rubu sig stram underv?rk fuld anseelig sweatervom.

Og vi rodler alle sammen, folgelig onklen. Andri gar ind i stuen plu s?tter fuldkommen kassettebandoptager i stereoanl?gget. Musikken knaser plu brager, der er noget galtgri inklusive bandet, og Nemin rynker bryn, dame raber et eller andet i lobet af arabisk indtil onklen, han ?ggeskal dysse ned sig, endda det gor han ikke ogs.

“Har fungere set Ghost Rider,” sporger storesosteren, hun sidder uafbrudt pa internettet. “I har ganske vist amerikanske C-film i Dannevan,” forts?tter kvinde. “mm,” siger jeg.

Indenfor i stuen campingvogn et arkivfoto af Gud i huset. Sli barriere det eksistere. Der er et billedstof bor Skabere i alle de privathjem, eg har v?ret i.