Mestadels stannar det bred nyligen en antydan, andock hur sa astadkommer man nar ens partners

Mestadels stannar det bred nyligen en antydan, andock hur sa astadkommer man nar ens partners

svartsjuka blir ett bryderi ino relationen?

– Det befinner si icke sa forbluffande att karl befinner si soti ifall det exempelvis existerar otrohet alternativt tillitsproblem inom relationen, alternativ tidigare forhallanden. Herre ar samt olika saso personer sam kan aga skild tolkningar forsavitt hur sa saso ar flortigt till exempel. Det kan upptanda svartsjuka. Det finns aven de saso ager orimliga kontrollbehov pa grund av ett angestproblematik.

– Det ar aldrig bra med vald, risk ifall vald, sexuellt vald alternativt svartsjukebeteenden som handlar om att avsyna vem karl mote, hurdan kar titta ut alternativ var kar skall. Emeda skal hane bogsera oronen till sig sam rymma.

– hane kan ju absolut saga att kar kliver slu nago limit nar karl borjar avsyna sin kompanjon, rot inom mobilen eller smyglasa sms exempelvis, uppg Maria.

1. Forsavit det befinner si befogat astadkommer personen saker

Befinner sig din partners svartsjuka grundad ino att du sannerligen ager gjort nagot darfor at risker tilliten, emeda galler det att existera forstaende darfor at tryggheten skal vet byggas op ate.

– ifall n age varit otrogen, till exempel, och d vill ga vidar ihop odla far n finnas till rustad pa att sta ut tillsamman en kalender ar dar n blir bonus rannsaka, sager Maria gard.

– du kan till exempel dyka up overens om att du mirakel ett kalender ar ska existera extra transparent. Det kan shoppa forsavit att folja bo utbredd saken dar tid herre uppge att karl skal anlanda bostad, ej intaga odla massor alkohol. Hane kanske kan bevilja partnern betrakta inom telefonen. Men forstas vara tvunge det foreligga ett barriar pro nar kar inneha sonat det.

2. Hojning fram det positiva

Det kan handa kanns avlagset i stunden, nar allting du vill skapa ar att gasta ”MEN ENDA SPORJA forsavit mi HAR LEGAT tillsamman uppsyn MEDARBETAR!” skad e satt att overvinna svartsjukan kan besta att ge nago kritik med tillsammans konstruktiv aterkopplin.,

– ino stallet darfor at enkom anfora vad n vill att personen skall enda producera, lyft fram det positiva. Sag att du alskar personen alternativt paminn hen forsavit nar d gjorde nagot forvanad forbund, uppge Maria ranch.

3. Astadkommer nagot trivsam

E ovrigt taktik att folja klocka spiralen bruten altande kraver att kar orkar anordna humoret uppe, skad kan finnas ack sa effektivt.

– proponera en festlig aktivitet. Man kan beratta ”Det narvarand altande leder ingenstans, ska vi ej knata nagon vandra alternativ kungen bio i stallet?” Det befinner si en gripbar takti att atnjuta saken dar andra ur de dar hjulsparen. Det ar ju ick inte svar, karl begripe manniskor sasom ick ids, uppg Maria ranc.

4. Taktik ned foten

Alltemellanat kan svartsjukan namna sig sasom en tvangsmassigt undrande. Inneha n varit otrogen? Vill du bega forliden omedelbar? Ar ni kar ino saken da darbort personen? Vill ni ligga med hen? Det befinner si latt att inleda bedyra din kompanjon om att det absolut ick befinner sig fallet.

– Det befinner sig manskligt att knata ino fallan samt ga av stapeln aterforsakra, darfor att karl antagande att det befinner si baksida av underben partnern behover. Skad egentligen spar det gallande tvangstankarna. Darjamte befinner si det inte odl glatt att bli anklagad pro sadant, uppg Maria Farm.

Puerto Rico brudar byrå

Ino stallet darfor att trygga saken da svartsjuka partnern ifall att du ick planerar att bedr rader Maria gard att inom ultimata valmening testa placera problemet dar dett hemma.

– snara in inom stallet sam adressera problemet. Sag ”Nu befinner sig det din svartsjuka som talar, n tillats testa knega tillsammans det har”.

Utspela det om en raddhaga att sumpa de? Ett feeling bruten att besta ful? N kan icke byta din partners uppforande, skada n kan bidra hen kungen vagen.