Det uppskattas att 30-60% bruten alla vig personer kommer besta otrogna

Det uppskattas att 30-60% bruten alla vig personer kommer besta otrogna

First Derms konsument befinner si anonyma. 45% utav forfragningarna sasom skickas in utspelar ifall harproblem eller dom saso plotsligen dykt opp, 25% befinner si forsavit ett bekymrande fodelsemarke darborta anvandaren vill utesluta hudcancer, samt 30% befinner si ifall intima, utslag i underlivet alternativ genanta amnen som anvandaren vill halla enskilt. Alltemellanat tillat vi in baisse saso koper ifall deras kompanjo. Nedan kan du studer markli fragor vi inneha fatt.

Hur otaliga befinner si otrogna kontra sin delagare, flick- alternativ pojkvan?

e passag mirakel sitt gifte (betrakta Buss & Shackelford for vidare kontroll bruten denna amerikanska granskning). Om kar betanker att uppemot halften utav alla aktenskap avga med separation befinner sig dessa akt nog snalt tilltagna, ehuru det befinner sig mer antagligen att karl begar snedsteg nar forhallanden befinner si pa rut att fanga forliden.

Dom ick din partner forut flinkt; nago fraktion sjukdomar som man adrar sig via banka baver kan halla sig dolda, inte med symptom i aratal och plotsligt bliva synliga i underlivet. Det betyder att din kompanjon kan ha smittats bruten sjukdomen for ni traffades, samt pa grund av oforutsedda anledningar ager sjukdomen reaktiverats. Din partner kan hava kant mot sjukdomen nar han alternativt hon vart yngre, odla det ar angelaget att ha nago mottaglig samtal med din kompanjon.

1. Herpes simplex (Herpes simplex smittamne 1, 2)

Undran mo Hudlakare OnlineJag befinner sig ett 27-arig man. Mig har haft det har utslaget kungen penis i ett pa manader genast. Det ar sarigt, irriterat och omt, skad kliar ick ino underlivet. Jag inneha haft en stabilt proportion ino fem ar. Sjalv inneha testat undertecknad pro gonorre, klamydia och HIV, och resultaten varenda negativa. Mig besokte min dokto sam do kunde icke svara villig vad utslaget var for nagot. Rar assistans!

Replik fran Hudlakare OnlineDet kan vara en infektion utav genital herpes, saso utloses fran viruset Herpes simplex. Viruset kan vara latent inom kroppen i aratal sam kan komma ater. Vissa faktorer kan atnjuta herpesviruset att ga tillbaka vi nerverna at hudytan, kant sasom en tillbakabildas. Atergangar kan sam kommer att drabb, ocks hos folk sasom ager e normalt immunsystem. Utlosande fakturer befinner si fysisk och mental jakt, infektion, vavnadsskador, forandringar ino immunsystemet och utmattning. Det kan behandlas tillsammans muntli antivirusmedicin. Jag rekommenderar att n kontaktar nagon hudlakare eller nago sexualmottagning for testning tillsamman PCR, framat vard samt upplysning.

2. HPV (humant papillomvirus) – konsvartor/ kondylom

Forfragan mot Hudlakare OnlineJag befinner sig nago 34-arig fruntimmer. Detta ar ett regelbunden bekymmer, trodde det var hemorrojder; det sitter intill andtarmen. Det astadkommer smart och mig inneha tufft att ga pa muggen sam mot sam tillsammans ha pa jag underklader. Det befinner si smartsamt, sasom sma svidande sar. Jag tranar avsevart – kan det tillverka att foreta tillsammans turkisk fru mina svettiga byxa saso gnider mot underkladerna? Mi ingen anin om det befinner si en sar saso ager blivit odl arme. Va antar ni?

Genmale fran Hudlakare OnlineTack for din undra. Detta befinner si mojligtvis kondylom, nagon sexuellt flyttbar akomma som orsakas av humant papillomvirus (HPV). Kondylom kan uppsta villi huden var som helst inom samt varda underlivet. Vartorna kan skifta inom omfattning skad befinner sig normalt hudfargade och blomkalsliknande kungen ytan. Darfor att undvika framat divergens fran viruset rekommenderas anvandning bruten gumm. De kan behandlas villi flertal takti. Nagon vanlig teknik befinner sig att avlagsna dom vi att forkyl de dar tillsamman flytande kvave. Mig rader de att uppsoka en hudlakare eller gasta nago sexualmottagning for att bestamma bedomningen och fa framat atgard.

3. Molluscum contagiosum (mollusker)

Sporja till Hudlakare OnlineMin herre ar 55 ar samt har molluscum contagiosum i konsharet samt pa penis. Han behandlas utav en dokto villig orten. Han berattade att han antagligen fatt det via att anvanda en smutsig handduk villig nago fitnesstudio villig hotellet han bodde villig ino Barcelona. Jag inneha last online samt det star att risken att han fatt det av en lortig handduk ar odl smakligt saso obefintlig. Det star att det behovs bums hudkontakt. Underbe tror n? P.S. Fotona ar ick villi honom. Andock appen lat ja ick sanda nago fraga inte med en bild. Han tillat atgard. Jag vill enbart erlagga darfor at erhall ett besvarande villi uppsyn sporja.