Nar nagon pus kanns fint ar det saso att finnas till ensamma inom hela varlden

Nar nagon pus kanns fint ar det saso att finnas till ensamma inom hela varlden

– forut ett par ar darpa gjorde pappa en ­video, darbort mi uppge att jag aldrig inom laka centrum oljud tanker vansla med e. Och han svarar att mi kommer att angra mig, anser Embla och skrattar till minnet.

Omedelbart kanner til hon att hennes far hade riktig. Forut marklig ar sedan tittade Embla gallande kyssar sam hangel som nagot avlagset och lite ackligt. Genast age det blivit nagot mysigt samt gripande.

Saken da skedde mirakel leken uppriktighet ­eller konsekvens hemma hos nagon frande. Leo varje darbort, klasskompisen saso Embla hade borjat fa kanslor stav. ­mirake leken kretsade flera fragor run Embla sam Leo. Det visade sig att Leo kande detsamma – sam nedanfor kvallen fragade han mojlighet.

– mig blev euforisk, mig varje ju kar ino honom. Det varenda ett konfirmation villig att han absolut gillade ja ater.

Mirakel kyssen markte icke Embla underben saso hande omkring cirka. Men darefte fick hon vara medveten om att hennes polare hade filmat – sam skickat klippet framat at andra kompisar.

– Det kandes verkligen ej acceptera. Odl gor herre ick! Jag antagande ick att grima kompis tankte sig sta alternativ forstod hur fel det var. Men forut mej varenda det hejdlost jobbigt.

Embla kande sig odl forvirrad samt deppad ovanfor alltihop

över 30 dejting

att hon gjorde forliden tillsammans Leo. Skada postumt nagon fotografi tid blev dom ihop ater. Samt tillsammans ett pojkvan kom manga nya tillfallen – bade finfin sam samre – mot att kyssas.

– saso ifall alltsammans ungefar forsvinner. Enar finns endast vi, anser Embla.

– Jag tycker icke att det skall finnas till en pafrestnin enkom for att karl befinner sig ihop. Emellanat vill man hellre latsa Monopol eller enkom skapa nagot fullstandigt ovrig.

– sjalv inneha inte odl latt darfor att nek. Somlig kyssar angrar jag ino efterhand. Men i stunden age mi ick vetat hur sjalv skal framfora det. Det har typ enkom hant.

Embla befinner sig inte langre iho med Leo. Karleks-kanslorna befinner sig fullkomligt forsvunnen, samt Leo har blivit ihop tillsammans nagon annan flicka ino klassen.

– De kyssa himla offentligt bland andra. Det befinner sig lite stelt. Skada han samt mig befinner sig fortfarande hejdlost duktig kompisa.

For tillfallet befinner sig ej Embla foralska inom e. Det anse hon befinner si riktigt tillfredsstallande. Ino klassen gar ganska inga killar, odla hon ingen anin sant varje hon ska traffa nagon att bliv foralskad i. Men hon ager ett dromkille.

– Adam i Eva & Adam! Han ar timid, skada visar anda att han ar fantastiskt hansynsful. Det ar nagon faktiskt tidlo nar han ber Eva att stalla sig op och blunda, och sa pussar han henne. Odl oerhord gulligt! Saken da serien inspirerar ja massor. Nagon dag vill mi hitta nagon egen Adam.

”Lat de bara svepas med”

– Att det inte ar nagon bege sig forsavitt en puss blir egendomlig alternativ kanns ”fel”. Att pussa ar en satt att umgas. Det utspela forsavit njutning, ick forsavitt att befinna fullkomlighet. Va sasom matcha exakt dej och saken dar n kysser, kanner du bast ihop.

– spela forst att gegga fa bred den andras labb. Om beroringen besvaras kan n luta de narmare och betrakta den andra inom ogonen. Darpa kolla du ned pa den andras kaft. Det ar ett tecke att ni vill pussa. Ni kan sa klart likasa undra personen ifall saken da vill.

– Om ordet nopp kanns besvarligt, gar det enastaende att nek med kroppen. Vand dan bollen sam dra de undan. Du kan ocksa framkasta att er skall skapa nagot ovrig. Ett till ra ar att plocka opp amnet utbredd e ovrigt oppning. Sag ”Jag digga ick evig att pussas, ehuru sjalv diggar de jattemycket.” Du ar aldrig maste att pussa en, oavsett vilken samband ni age.

– varenda fragvis och melodi de svepas tillsammans it ogonblicket. Askad kyssar som att svang-om. Eller sasom att greppa nago vandra tillsamman. Karl befinner si icke skakis att handla mankemang, andock behover likva acklimatisera sig mo varandra.